1 week ago

Creuse Active

De eerste nl versie aanpassingen/ verbeteringen voorbehouden. Voor vragen stelt u ze gerust. Kijk ook op creuse-active.nl ...

View on Facebook

1 week ago

Creuse Active

Les animations du moulin présente : Chocolatine
( Tous les mercredis, samedis et dimanches après-midi )
...

View on Facebook

3 weeks ago

Creuse Active

Zo eindelijk wij kunnen ook weer van start, de eerste tent (Allier) en de tweede (Tarn) zijn weer strak opgezet en gereed om te ontvangen in de heerlijke gemoedelijke en natuurlijke omgevingen. Neem gerust een kijkje op creuse-active.nl er is nog voldoende ruimte!. Hieronder een impressie van Le Petit Moulin met een volledig nieuw sanitair gebouw. Welkom terug in Frankrijk! ...

View on Facebook

6 months ago

Creuse Active

Nog niets geboekt? Neem eens een kijkje op creuse-active.nl
Diverse mooie plekjes in Frankrijk waar u zonder gedoe voordelig kunt genieten van rust en natuur! U kunt nog profiteren van 10% vroegboekkorting tot 1 februari 2020!
...

View on Facebook

11 months ago

Creuse Active

Het einde van het seizoen nadert. Een bewogen eerste jaar voor Actif en Creuse na de overname van Creuse-Active. Veel up en downs van een lekke tent tot aan verloren tentstokken en ernstig lage waterstanden. Maar toch hebben we onze klanten tevreden kunnen stellen! Hier dan even een foto-impressie van Moulin de Piot.
En wilt u dit jaar toch nog even genieten van de prachtige omgeving en natuur vanuit onze volledig ingerichte tenten? Het kan nog! Er is nog ruimte kijk hiervoor op creuse-active.nl en boek!
Met de code LAST MINUTE 2019 bieden wij bovendien ook nog eens 20% korting op uw verblijf!
...

View on Facebook

12 months ago

Creuse Active

LAST MINUTES ACTIF EN CREUSE 2

Met het wat mindere weer in Nederland, misschien toch op het laatste moment nog even lekker er tussenuit zonder te veel gedoe. Grijp je kans!

Op Le Croix Badeau (champagne-Ardennen), Le Moulin de Piot (Limousin/Creuse), Le petit Moulin (Allier), of camping le Batut (Aveyron)

Alle boekingen voor de maand Juli of boekingen die starten vóór 27 juli, ongeacht de lengte van het verblijf 15% korting!!!! (minimaal 3 dagen).

Kijk voor de beschikbaarheid op creuse-active.nl of stel uw vragen op info@creuse-active.nl

En laat u verassen door prachtige natuurplekjes in Frankrijk.

Vermeld bij uw boeking LAST MINUTE JULI en de korting wordt in uw offerte verwerkt!
...

View on Facebook