Ook in 2024 zullen we als Actif en Creuse weer aanwezig zijn op Camping Moulin de Piot. Geheel op maat bieden we hier een leuke, active, maar ook uitdagend activiteiten aan.

Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen, zo verhuren we mountainbikes, kajaks, SUP’s, bogen (u kunt boogschieten op de zorgvuldig aangelegde banen) of kies voor een geweldige strijd met onze lasertag verhuur!

Daarnaast verzorgen we een animatieprogramma voor verschillende leeftijdsgroepen en gericht op de natuur. In samenwerking met “les animations du Moulin” is er een uitgebreid programma van activiteiten. Kijk ook op: https://www.facebook.com/LesAnimationsDuMoulin en https://www.facebook.com/creuseactive

Wij leveren graag “maatwerk” waar we met onze klanten graag meedenken en samenwerken. Zoals bijvoorbeeld Door onze vaste campingbezoekers georganiseerde Pioathlon (https://www.youtube.com/watch?v=QDV_P5ShGck)

Nu beschikbaar op de site, met dank aan onze vaste bezoekers een aantal geweldige mountainbike routes op verschillende niveaus met GPX bestanden en omschrijving met kaartje! Vertrekken en terugkomen op de camping. klik HIER

Inschrijven voor activiteiten kan dagelijks, er zijn openingstijden van ons kantoor maar daarbuiten kunt u ook altijd één van onze medewerkers aanspreken. We proberen zo flexibel mogelijk te zijn ook rekening houdend met weersomstandigheden.

Wij verheugen ons op komend seizoen en op jullie en jullie kids!