Ook in 2020 zullen we als Actif en Creuse weer aanwezig zijn op Camping Moulin de Piot. Geheel op maat bieden we hier een leuk, actief, maar ook uitdagend weekprogramma aan. Voor iedere leeftijd is er wel wat te doen, zo verhuren we Mountainbikes, organiseren Kanodagen, kunt u boogschieten op de zorgvuldig aangelegde banen, en verzorgen we een animatieprogramma voor de leeftijdsgroep 6 tot 12 jaar gericht op de natuur (zie hieronder!). Wij leveren graag “maatwerk” waar we met onze klanten graag meedenken en samenwerken.

Inschrijven voor activiteiten kan dagelijks, er zijn openingstijden van ons kantoor maar daarbuiten kunt u ook altijd één van onze medewerkers aanspreken. We proberen zo flexibel mogelijk te zijn ook rekening houdend met weersomstandigheden.

Ik was voor deze carriereswitch werkzaam als docent in het voorgezet onderwijs op verschillende scholen  in Nederland.  Naast mijn brede ervaring met jongeren heb ik me altijd geïnteresseerd in de natuur, de bergen en het Franse land. Ik vind het nog steeds leuk om jongeren te vermaken, zien ontwikkelen, hun grenzen te zoeken en soms verleggen. Graag geven we ook de anderen mensen die activiteiten bij ons afnemen iets extra’s mee. Dat extra’s is voor ieder verschillend!

Plezier hebben, staat dan ook hoog in het vaandel En daarmee staat service dan ook hoog op ons prioriteitenlijstje.

Wij verheugen ons op komend seizoen en op jullie en jullie kids!

Broederschap van de wilde kikkers!