Kleinschalige kwaliteitscampings op verschillende plekjes in Frankrijk!

Er zijn op en of rondom de camping genoeg mogelijkheden om actief te zijn, te genieten van de natuur, de authentieke franse cultuur of een leuke plaatselijke markt.

Elke camping heeft zijn eigen karakter, afhankelijk van streek in Frankrijk, de eigenaar en zijn grote. Wat ze gemeen hebben is gastvrijheid, een goed aanbod van faciliteiten en een keurig sanitair. Op Moulin de Piot worden daarnaast door Actif en Creuse ook outdoor activiteiten aangeboden en kunt u hiervoor materiaal huren.

Als je een tent huurt van Actif en Creuse krijg je op de door ons aangeboden activiteiten en verhuur 10% korting.

De ruime huurtenten staat op mooie ruime plaatsen met zon, schaduw en voldoende privacy. Alle campings zijn door mij persoonlijk bezocht en hebben goede recensies.

Actif en Creuse heeft een groeiend aanbod van campings in met name het zuiden van Frankrijk, kies hieronder je favoriete camping:

Op Camping Moulin de Piot, drie sterren, kunt U Compleet ingerichte kampeertenten huren.
Wij vinden het een eigenzinnige camping met een unieke geschiedenis. Een plek waar vrijheid, gemeenzaamheid en verdraagzaamheid vanuit het historische verleden tot in het heden uitgedragen worden.

Het spreekt voor zich dat hier s avonds op verschillende plekken nog kampvuren branden waar iedereen welkom is. De camping en zijn ligging Camping Moulin de Piot ligt aan de oevers van de Petit Creuse. In de Limousin of beter gezegd in het departement de Creuse.  Lees meer…

Camping Le Petit Moulin –
Op deze mooi gelegen camping in de Allier heten de beide Nederlandse eigenaren, Mark en Arnolda jullie van harte welkom. Samen is ze er veel aan gelegen om het de klanten naar hun zin te maken. Hiervoor bieden ze op hun mini camping alles aan wat met name gezinnen met jongere kinderen nodig hebben voor een perfect verblijf. Het feit dat de camping geen sterren heeft ligt enkel en alleen aan het feit dat ze daar te klein voor zijn. De camping beschikt naast de huurtent over 2 gites, 6 kampeerplekken, een huur vouwwagen en een perfect ingerichtte kamer. Lees meer..

Nieuw in het aanbod van Actif en Creuse!- Camping du Batut is direct gelegen aan de rivier de Tarn in het groene hart van de Aveyron in het zuiden van Frankrijk. Een gezellige familiecamping met een gemoedelijke sfeer voor liefhebbers van stilte, ruimte, natuur en om heerlijk te wandelen, zwemmen, en te vissen.

Hoor het gekabbel van het water, de roep van de uil en verbaas je over het uitzicht op de rotsen. Wie rust en eenvoud zoekt, moet hier zijn!

In de omgeving zijn mooie dorpjes en kastelen te bezoeken. Je kunt zomaar met je neus in een Frans dorpsfeest vallen. Grotere plaatsen als St-Affrique, Albi, Rodez en Millau hebben markten, musea en kathedralen en niet te vergeten het beroemde viaduct van Millau.

Kortom… vanuit Camping du Batut, is van alles te ontdekken in een geweldig departement!