Kleinschalige kwaliteitscampings op verschillende plekjes in Frankrijk!

Er zijn op en of rondom de camping genoeg mogelijkheden om actief te zijn, te genieten van de natuur, de authentieke franse cultuur of een leuke plaatselijke markt.

Elke camping heeft zijn eigen karakter, afhankelijk van streek in Frankrijk, de eigenaar en zijn grote. Wat ze gemeen hebben is gastvrijheid, een goed aanbod van faciliteiten en een keurig sanitair. Op Moulin de Piot worden daarnaast door Actif en Creuse ook outdoor activiteiten aangeboden en kunt u hiervoor materiaal huren.

Als je een tent huurt van Actif en Creuse krijg je op de door ons aangeboden activiteiten en verhuur 10% korting.

De ruime huurtenten staat op mooie ruime plaatsen met zon, schaduw en voldoende privacy. Alle campings zijn door mij persoonlijk bezocht en hebben goede recensies.

Actif en Creuse heeft een groeiend aanbod van campings in met name het zuiden van Frankrijk, kies hieronder je favoriete camping:

Op Camping Moulin de Piot, drie sterren, kunt U Compleet ingerichte kampeertenten huren.
Wij vinden het een eigenzinnige camping met een unieke geschiedenis. Een plek waar vrijheid, gemeenzaamheid en verdraagzaamheid vanuit het historische verleden tot in het heden uitgedragen worden.

Het spreekt voor zich dat hier s avonds op verschillende plekken nog kampvuren branden waar iedereen welkom is. De camping en zijn ligging Camping Moulin de Piot ligt aan de oevers van de Petit Creuse. In de Limousin of beter gezegd in het departement de Creuse.  Lees meer…