Creuse Active heeft zijn/haar bericht gedeeld. ...

Kom kennismaken! Op slechts 20 kilometer van Camping du Moulin de Piot bevind zich, in een van de grotere en levendigere dorpen van de Creuse, Camping Dun-le-Palestel. Op deze kleinschalige, rustige camping heeft Creuse Active een volledig ingerichte kampeertent staan. Sandra en Alex heten jullie hier van harte welkom. Als kennismakingsprijs bieden wij vroegboekers tot 31 mei: 7 nachten verblijf = 4 betalen. Daarnaast kan er al vanaf 2 nachten geboekt worden. Voor meer info zie onze website: www.creuse-active.nl en kijk onder het kopje campings.

View on Facebook

Ik kreeg dit artikel uit de Volkskrant over Camping du Moulin de Piot uit 1999.
Lees hier een stuk over de bijzondere plek die deze camping was en is.
Niet voor niks is dit onze standplaats in de zomer waar ook komend seizoen activiteiten aangeboden en tenten verhuurd worden door Creuse Active.
...

View on Facebook

DE WINNAARS ZIJN BEKEND!
Het was even puzzelen met de volgende gegevens. In totaal heeft onze aktie 15000 huishoudens bereikt, hebben we 177 bericht likes ontvangen, is het bericht 144 keer gedeeld, en hebben we 60 pagina likes gekregen. Allemaal bedankt hiervoor! Echter in totaal hebben maar 31 deelnemers zowel het bericht gedeeld als onze pagina geliked. Uit deze 31 zijn de volgende winnaars door loting bekend geworden. De week op een camping naar keuze gaat naar: Ilse Niekerk, de 5 nachten op camping Croix Badeau gaan naar: Nathalie Lauwyck en het weekend Croix Badeau is voor Lindsey Ameye.
Alle drie gefeliciteerd en neem svp binnen 2 weken per mail contact met me op voor verdere afspraken, info@creuse-active.nl.
...

View on Facebook

Vandaag loopt onze Like & Share actie af. Wij gaan aan de slag om alle deelnemers te noteren. Komende week gaan we de winnaars bekend maken dus hou de pagina in de gaten! ...

View on Facebook

Camping moulin de piot, een bijzondere camping in een bijzonder deel van Frankrijk. De Creuse staat bekend om zijn rust, ruimte, fiets, wandel en rotsklim mogelijkheden. Huur hier 1 van onze tenten en profiteer van de vroegboek korting. Nederlandse actieve animatie aanwezig. zie voor meer informatie onze website : www.creuse-active.nl ...

View on Facebook

Vanaf 1 maart start ik een nieuw avontuur in Frankrijk.
Ik ga parttime beginnen bij een Frans gezinshuis midden in de Creuse.
Ideaal om vanaf dit seizoen te gaan combineren de tenten en ons aanbod op Camping du Moulin de Piot
Op deze manier hoop ik als jongerenwerker en als buitensportman weer meer ruimte te gaan voelen.
De mensen die me kennen weten dat ik al lang op zo'n kans heb gewacht!
Leuk, ik heb er zin in!
...

View on Facebook

...

View on Facebook

Herfst 2017 Camping du Moulin de Piot ...

View on Facebook

Zomer 2017, Op camping Moulin de Piot in de Creuse mag nog een kampvuur gemaakt worden. Altijd mooi! ...

View on Facebook

Zomer 2017. Hier krabbelt, loopt, beweegt nog van alles. Waar? Camping du Moulin de Piot in de Creuse, Frankrijk ...

View on Facebook