Wij zijn Hajo en Davey en samen vormen we de harde kern van Creuse-Active. Beide zijn we al meerdere jaren actief in de buitensport. Hajo heeft naast zijn affiniteit en ervaringen in de buitensport ook meer dan 30 jaar ervaring in het werken met jongeren met verschillende problematieken. Misschien ook daarom beleeft hij het meeste plezier aan het samen met jongeren die anders zijn activiteiten te ondernemen en daarbij hun grenzen te onderzoeken. Davey heeft ondanks zijn wat jongere leeftijd al een zeer ruime ervaring in verschillende buitensport bedrijven opgedaan en staat hier bekend om zijn enthousiasme, zijn creativiteit en zijn oog voor de vele veiligheid aspecten die in ons beroep een rol spelen. Bij beiden staat het plezier laten beleven hoog in het vaandel. Daarnaast willen we ook diegenen die activiteiten bij ons afnemen wat extras meegeven. Wat dit extras inhoud kan voor een ieder verschillend zijn.

Dit jaar zijn we voor het 5de jaar aanwezig op Camping Moulin de Piot. We bieden hier een leuk, active maar ook uitdagend week programma aan.  Zie hiervoor bijlage. Hieraan kan (bijna) iedereen  deelnemen. We werken altijd met kleine groepen en begeleiden bijna alle activiteiten met 2 instructeurs. Natuurlijk leveren we ook graag ‘maatwerk’ en proberen hierin altijd met de klant mee te denken of samen te werken.  Denk hierbij aan een familie die graag alleen wil kanovaren of een kind dat de activiteit graag een keer alleen wil uitvoeren. Om te oefenen of gewoon zonder pottenkijkers.  Veel is mogelijk, gewoon vragen.  Inschrijven voor de activiteiten is in principe op zondagavond, maar ook hierin proberen we flexibel op de wensen en weersomstandigheden in te springen.

Nieuw dit jaar op Moulin de Piot is de meerdaagse klimcursus die we gaan aanbieden. Voor meer info hierover zie onze website onder het kopje klimmen.

Plezier beleven, persoonlijke grenzen verkennen of zelfs verleggen, stoere verhalen  kunnen vertellen en dat alles onder kundige en veilige begeleiding. Wie wil dat nou niet!

Nieuw dit jaar is dat we onze activiteiten ook op 2 andere campings in de Pyreneeën gaan aanbieden. Dit zijn beide kleine campings met niet meer dan 100 plekken en met Nederlandse eigenaren, namelijk camping le Rotja en les Sapins. Voor meer info over deze campings zie onze website onder het kopje campings. Op beide campings gaan we 2 tot 2,5 dag per week werken. Voor de activiteiten die we daar aanbieden zie bijlage.  We zien dit als een echte uitdaging en beide campings zijn ook super mooi gelegen. We hopen natuurlijk dat we op beide campings hetzelfde enthousiasme en terugkerende, active  klanten gaan ervaren als op Moulin de Piot. Aan ons en de eigenaren van beide campings zal het in ieder geval niet liggen.

Wij verheugen ons op komend seizoen en op jullie en jullie kids!

Klik op de bestanden naast de betreffende campings!

Moulin de Piot

Dun le Palestel

Rocher de Jupille

Roche Gallet