In 2018 zijn we alweer voor het 3e jaar als Creuse Active aanwezig op Camping Moulin de Piot. We bieden hier een leuk, actief, maar ook uitdagend weekprogramma aan. Hieraan kan (bijna) iedereen deelnemen. We werken altijd met kleine groepen en begeleiden vrijwel alle activiteiten met 2 instructeurs. Natuurlijk leveren we ook graag ‘maatwerk’ en proberen hierin altijd met de klant mee te denken of samen te werken.  Denk hierbij aan een familie die graag alleen wil kanovaren of een kind dat de activiteit graag een keer alleen wil uitvoeren. Om te oefenen of gewoon zonder pottenkijkers. Veel is mogelijk, gewoon vragen. Inschrijven voor de activiteiten is in principe op zondagavond, maar ook hierin proberen we flexibel op de wensen en weersomstandigheden in te springen.

Ik heb naast mijn affiniteit en ervaringen in de buitensport ook meer dan 30 jaar ervaring in het werken met jongeren met verschillende problematieken. Ondanks deze vele jaren hulpverlening vindt ik het nog steeds leuk en boeiend, om samen met jongeren die anders zijn, activiteiten te ondernemen en daarbij hun grenzen te onderzoeken en eventueel te verleggen. Het plezier laten ervaren staat hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast willen we ook de anderen die activiteiten bij ons afnemen wat extra’s meegeven. Wat dit extra’s inhoud kan voor een ieder verschillend zijn.

Plezier beleven, persoonlijke grenzen verkennen of zelfs verleggen, stoere verhalen kunnen vertellen en dat alles onder kundige en veilige begeleiding. Wie wil dat nou niet!

Wij verheugen ons op komend seizoen en op jullie en jullie kids!

Klik op de bestanden naast de betreffende campings!

Moulin de Piot

Dun le Palestel

Rocher de Jupille

Roche Gallet